Header image

Timmerbedrijf Rozendaal
Lekdijk 157
2967 GH Langerak
Tel: 0184-600803
Fax: 0184-600843
K.v.K. Rotterdam:
24399831
BTW-nr.: NL1893.32.037.B01
 
 

 
Sterk in maatwerk
 
 

 
 
 


 
 
 
Informatie

Timmerbedrijf Rozendaal is gespecialiseerd in:

  • Onderhoud
  • Verbouwingen
  • Ramen & deuren
  • Timmerwerken
  • Keukenmontage

Onderhoud:
Van tijd tot tijd is onderhoud aan uw woning of bedrijfspand noodzakelijk. Wij kunnen al het timmerwerk in en om uw gebouw  dat aan vervanging toe is voor u verzorgen. Maar ook een vernieuwing van een badkamer of toilet kunnen wij voor u realiseren. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd kunt zijn van een goed resultaat en een hoogwaardige kwaliteit.

Verbouwingen:
Voor al uw verbouwingen bent u bij Timmerbedrijf Rozendaal aan het goede adres. Onder het kopje projecten treft u foto’s aan van diverse werken door ons verzorgd.

Ramen & deuren:
U kunt hierbij denken aan het vervangen van hang- en sluitwerk, evenals beslag van ramen en deuren. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van sloten en beslag dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het repareren en/of vervangen van kozijnen, ramen en deuren behoort ook tot onze werkzaamheden. Ook voor  deze activiteiten geldt dat wij uitsluitend met kwaliteitsproducten werken. Onze diversiteit aan binnendeuren is zo groot dat uw keuze vrijwel zeker te realiseren is. Ook ruimtebesparende deuren zoals schuif- en/of vouwdeuren kunnen wij verzorgen.

Timmerwerken:
 Het maken van kastwanden, inbouw- en trapkasten  behoort eveneens tot ons vak. Verder  kunt u bij ons terecht voor alle aftimmeringen zoals plafonds, vensterbanken, schouwen e.d. .

Keukenmontage:
 Voor het monteren van keukens kunt u ook een beroep doen op Timmerbedrijf Rozendaal. Wij verzorgen alle bijbehorende werkzaamheden, zoals het verleggen van water, gas en elektra, zodat u bij één  aannemer alle werkzaamheden kunt onderbrengen. Dit betekent een efficiënte werkwijze en het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor meerdere werkzaamheden.

 

 

 

 
Foto's